Deşi mulţi dintre studenţi merg la facultate doar ca să aibă de unde veni, au impresia că li se cuvine ca profesorii să fie mai mult decât indulgenţi, întrucât aşa ar trebui să meargă lucrurile.

La fel s-a întâmplat şi în cazul de mai jos, când un student a căzut mult pe lângă subiect, însă a încercat o altă abordare. Probabil tot în anul II este şi acum.

RECOMANDAT: 41 de cupluri care te vor lăsa cu gura căscată

Imagine trimisă de Antal Bognar din Cluj-Napoca.

29 Comentarii

 1. Cine stie de cate ori a facut-o profesoara…pana cand apare asta care se exprima in modul asta foarte direct! Cine stie, poate cererea ii era satisfacuta daca nu scria nimic pe foaia de la examen..
  Cu multi bani, se mai poate adauga un zero…

  • Da? Pai ce a scris sa merite mai mult de 1?! Daca ii punea 4, adica 3 puncte in plus, ar fi trebuit sa le puna si celorlalti studenti nu?

 2. […] „Doamna profesoara, habar nu am sa raspund la ce ati intrebat, va rog frumos sa ma treceti . Daca pic examenul asta pic tot anul doi!!! Dumneavoastra trebuie sa fiti constienta ca eu platesc taxa la facultate asta si daca nu ar mai fi din astia ca mine, nu ar mai fi bani din care sa va luati salariul. Va rog din suflet!“, a scris studentul pe lucrare, potrivit cespun.eu […]

     • Adevarul este ca am inteles ceea ce studentul a scris,insa m-am chinuit sa inteleg ce a scris doamna.

    • Est varza draguta la acest capitol daca tu vezi gresit ceea ce toata lumea si regulile de ortografie,vad corect,sau poate ai nevoie de alte dioptrii?

   • serios Lisa Roman?! ” sai permit” in loc de „sa-i permit” ?!!! probabil nu ai citit randul respectiv…..
    Nu o condamn pe profesoara ca vezi doamne a facut greseli gramaticale, saraca la ce nervi cred ca avea cand a citit lucrarea respectiva… eu as fii pus lucrarea la avizierul facultatii ( fara comentariul de la sfarsit )

  • cred ca din solidaritate pentru domnul student, doamna profesoara s-a gandit sa nu aiba nici dansa habar despre gramatica si sa arunce cu virgule aiurea…:)) era mult mai ok daca ii dădea nota 1 fara sa mai comenteze…

 3. Habar nu am cine are dreptate:Doamna profesoare sau domnul student,dar un singur lucru stiu ca este de prost gust sa scrii asa ceva la un examen…
  JICNITOR SI UMILITOR

 4. Nu inteleg de ce elevilor le este interzis si li se scade din punctaj la Bacalaureat, daca acestia fac caligrafierea cu bucle … Profesorii, au voie… :))

 5. Doamna profesoara are deficiente de exprimare: …să creadă că am asigură mie salariul…
  La asa profesor, ce sa mai spun de elev?

  • Ai orbul gainilor frate,scrie clar,chiar si pentru niste dioptrii de cal,”că îmi”.O puteti acuza pe doamna profesoara de orice dar nu de necunoasterea regulilor de ortografie,mesajul a fost scris corect cu exceptia acelei vrigule pusa inaintea de „sa creada”

 6. Taxele se platesc pentru studii si nu pentru a avea asigurata trecerea examenului cu nota minima.
  Vrei sa treci examenele? Invata!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here