Răspunsul dur al profesoarei pentru un student milog


Deşi mulţi dintre studenţi merg la facultate doar ca să aibă de unde veni, au impresia că li se cuvine ca profesorii să fie mai mult decât indulgenţi, întrucât aşa ar trebui să meargă lucrurile.

La fel s-a întâmplat şi în cazul de mai jos, când un student a căzut mult pe lângă subiect, însă a încercat o altă abordare. Probabil tot în anul II este şi acum.


Imagine trimisă de Antal Bognar din Cluj-Napoca.

Care este reacţia ta?

Furios Furios
1
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
2
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
2
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
2
Îmi place
LoL LoL
15
LoL
Cool Cool
6
Cool
WTF WTF
5
WTF
Lisa Roman

Călătoresc. Călătoresc mereu. Nu stau niciodată.

Comentarii 29

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. Cine stie de cate ori a facut-o profesoara…pana cand apare asta care se exprima in modul asta foarte direct! Cine stie, poate cererea ii era satisfacuta daca nu scria nimic pe foaia de la examen..
  Cu multi bani, se mai poate adauga un zero…

  1. Da? Pai ce a scris sa merite mai mult de 1?! Daca ii punea 4, adica 3 puncte in plus, ar fi trebuit sa le puna si celorlalti studenti nu?

  1. În afară de virgula aia, eu nu văd altceva, deci aş fi recunoscătoare dacă mi-ai spune care ar fi greşelile alea…

    1. E „î”, doamna expertă în grafologie. Numără şi dumneata câte bucle are litera m şi apoi dă-ţi seama că aia ce pare a fi „a” este de fapt căciuliţa lui î.

     1. Adevarul este ca am inteles ceea ce studentul a scris,insa m-am chinuit sa inteleg ce a scris doamna.

    2. Est varza draguta la acest capitol daca tu vezi gresit ceea ce toata lumea si regulile de ortografie,vad corect,sau poate ai nevoie de alte dioptrii?

   1. serios Lisa Roman?! ” sai permit” in loc de „sa-i permit” ?!!! probabil nu ai citit randul respectiv…..
    Nu o condamn pe profesoara ca vezi doamne a facut greseli gramaticale, saraca la ce nervi cred ca avea cand a citit lucrarea respectiva… eu as fii pus lucrarea la avizierul facultatii ( fara comentariul de la sfarsit )

    1. nu scrie „săi” ci doar „să”,asa ca data viitoare citeste de doua ori inainte de a te baga aiurea in seama! Peace!!

    2. Uită-te chiorule la următorul rând şi-ţi vei da seama că este vorba de litera ă,aşa face doamna profesoară căciuliţa literei ă,scriind să permit,să creadă,că îmi,etc.

  2. cred ca din solidaritate pentru domnul student, doamna profesoara s-a gandit sa nu aiba nici dansa habar despre gramatica si sa arunce cu virgule aiurea…:)) era mult mai ok daca ii dădea nota 1 fara sa mai comenteze…

 2. Habar nu am cine are dreptate:Doamna profesoare sau domnul student,dar un singur lucru stiu ca este de prost gust sa scrii asa ceva la un examen…
  JICNITOR SI UMILITOR

 3. Nu inteleg de ce elevilor le este interzis si li se scade din punctaj la Bacalaureat, daca acestia fac caligrafierea cu bucle … Profesorii, au voie… :))

 4. Doamna profesoara are deficiente de exprimare: …să creadă că am asigură mie salariul…
  La asa profesor, ce sa mai spun de elev?

  1. Ai orbul gainilor frate,scrie clar,chiar si pentru niste dioptrii de cal,”că îmi”.O puteti acuza pe doamna profesoara de orice dar nu de necunoasterea regulilor de ortografie,mesajul a fost scris corect cu exceptia acelei vrigule pusa inaintea de „sa creada”

 5. Taxele se platesc pentru studii si nu pentru a avea asigurata trecerea examenului cu nota minima.
  Vrei sa treci examenele? Invata!

Sigur o să-ţi placă

Din categoria Educaţie

Nu rata: