Aceste imagini cu elevi îţi vor arăta de ce sunt pline puşcăriile, iar centurile nu duc lipsă de personal


Există şcoli în care profesorii îşi fac treaba în mod normal, iar elevii se comportă ca nişte fiinţe raţionale, care înţeleg de ce se duc în fiecare zi la unitatea respectivă de învăţământ.

De asemenea, există şcoli în care te simţi ca într-o secţie de psihiatrie, unde aproape nimeni nu e normal.

Da, există astfel de şcoli în care profesorii nu sunt profesori (chiar dacă ar vrea), iar elevii sunt nişte scursuri fără niciun strop de educaţie de acasă, care merg la şcoală doar ca să aibă ocupaţie.

Întrucât s-a creat o oarecare reputaţie a unităţilor de învăţământ, părinţii care au investit în educaţia copiilor lor se feresc de şcolile despre care au auzit fel şi fel de poveşti, acestea ajungând să găzduiască doar elevi fără niciun fel de interes intelectual, existând practic degeaba.

Vezi imaginile de mai jos şi adaugă comentarii

 

[button color=”” size=”” type=”” target=”” link=”http://www.cespun.eu/probleme-la-scoala/2/”]Următoarele imagini »[/button]

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Andreea I.

Ofiţer amanet. Dar mai degrabă aş scrie. Vezi articolele mele aici.

Comentarii 2

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  1. E clar că fiecare are o parte din vină. Normal că nu se vrea un sistem performant de învăţământ, pentru că statul are nevoie de proşti. De asemenea, nici părinţii şi nici copiii nu se implică, pentru că merge şi aşa.

    Ar trebui să luăm exemplu de la statele civilizate, pentru că un sistem educaţional bun stă la baza unei societăţi performante. Dar e greu în condiţiile actuale.

Sigur o să-ţi placă

Din categoria Divertisment

Nu rata: