Acasă Actualitate Politică & Justiţie Victor Ponta renunţă la titlul de doctor

Victor Ponta renunţă la titlul de doctor

315
0

Ponta-mincinosVictor Viorel Ponta a ajuns în punctul disperării de a-şi reface imaginea, acesta adresându-se rectorului Universităţii Bucureşti prin intermediul unei scrisori în care a cerut retragerea titlului de doctor în drept. Problema este că, mai ales în opinia publică românească, este foarte greu de eliminat o etichetă foarte bine pusă, pentru că românul nu uită şi nu iartă, e simplu. Pe lângă faptul că inclusiv rectorul căruia i s-a adresat primul ministru a declarat că acesta din urmă trebuia să-şi retragă acest titlu de multă vreme, nu e lesne de priceput că acest om şi-a aruncat pe fereastră onoarea şi pentru că ani la rând a încercat să muşamalizeze aspectul plagiatului cu toate armele pe care le-a avut la dispoziţie, în loc să şi-l asume.

Practic, în lupta aceasta, Ponta se declară învins, în ciuda faptului că din scrisoare, logic, nu reiese că ar recunoaşte balamucul cu plagiatul. Adică lasă de la el, ştiţi ce zic? Prostii. Realitatea este că poate să se spele cu toată apa de o aduce Dunărea într-o zi, mizeria rămâne! Credibilitatea se-ndreaptă vertiginos spre 0!

Altfel, întreb, ce se întâmplă cu toate beneficiile de care a beneficiat acest om în aceşti 11 ani cât a purtat titlul de doctor? Şi când reflectezi şi-ţi aminteşti că acest personaj voia să fie Preşedintele României…

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here