Acasă Animale Un tip a cumpărat 80 de locuri într-un avion, pentru a-şi transporta...

Un tip a cumpărat 80 de locuri într-un avion, pentru a-şi transporta şoimii

212
0

O imagine care spune mai mult de 1000 de cuvinte a circulat în ultimele ore pe internet. Este vorba de o imagine surprinsă într-un avion în care pasagerii erau nişte…şoimi.

Un prinţ saudit a cumpărat bilete de avion pentru cei 80 de şoimi ai săi, pe care i-a transportat până în oraşul Jeddah, un oraş din Arabia Saudită, însă nu se ştie cu ce companie a zburat.

Se pare că nu este o chestie tare neobişnuită pentru bogătaşii saudiţi să facă astfel de gesturi, arătând încă o dată cât de multe probleme au aceştia.

Şeicii folosesc şoimii pentru a vâna sau la competiţii sportive, aceştia având un rol important în tradiţia saudită. De exemplu, în Abu Dhabi există chiar şi un spital în care sunt trataţi şoimii. Şi când te gândeşti că la noi un sunt spitale pentru oameni…

La preţurile companiei aeriene Qatar Airlines, biletul pentru un zbor, în funcţie de destinaţie este de circa 600€ pentru fiecare pasăre. Destul de scump. Dar hei, e vorba despre nişte şeici pentru care ultima grijă e numărul banilor.

Şi nici preţul şoimilor nu e de ignorat. O astfel de pasăre costă cam 250.000 €. Pare să merite o plimbare cu avionul, nu?

După cum spuneam, nu e o chestie neobişnuită ca şoimii să zboare cu avionul. Iată mai jos o înregistrare din 2004, în care un alt şeic şi-a scos păsările la plimbare.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here