Acasă General Blogger Un asistent medical din Germania este suspectat că a ucis peste 170...

Un asistent medical din Germania este suspectat că a ucis peste 170 de oameni, de plictiseală

1179
0

Un asistent medical din Germania se află în centrul unei investigaţii după ce a recunoscut că a ucis cel puţin 30 de pacienţi pentru că „se plictisea”. Acesta este cercetat în continuare pentru uciderea a 174 de persoane.



Bărbatul, identificat în presă drept Niels H., este judecat pentru crimă şi tentativă de omor, iar în sala de judecată şi-a cerut scuze pentru acţiunile sale.

Îi plăcea să salveze pacienţii

Suspectul în vârstă de 38 de ani a recunoscut că şi-a ucis pacienţii injectându-i cu doze letale de medicamente pentru inimă, care scad presiunea sângelui. Psihopatul încerca apoi să-i resusciteze şi spune că era bucuros atunci când reuşea şi extrem de supărat atunci cand pacienţii îşi dădeau duhul în faţa lui.

„Era tensiune acolo, iar momentele în care nu ştiai ce se va întâmpla îmi plăceau la nebunie.”

În faţa anchetatorilor, Niels H. a mărturisit că decizia de a le administra medicamente periculoase pacienţilor „a fost relativ spontană”, adică omul nu plănuia neapărat de acasă să meargă la muncă şi să omoare lumea.

Rata decesului a crescut dintr-o dată în clinica în care acesta era angajat. El a fost într-un final prins de un coleg în timp ce îi injecta unui pacient medicaţia greşită, iar acum este investigata moartea a 174 de persoane care au decedat sub îngrijirea sa.

Bineînţeles, ucigaşul şi-a cerut scuze pentru faptele comise. Probabil nu-l va ajuta prea mult acest lucru, însă gestul său este de apreciat.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here