Acasă Actualitate Internaţional Top 10 cele mai frumoase femei soldat din lume (FOTO)

Top 10 cele mai frumoase femei soldat din lume (FOTO)

7044
0

Femeile au început să fie văzute în armatele din jurul lumii încă de acum peste 400 de ani, în multe naţiuni şi culturi. Femeile au jucat multe roluri importante în armată, de la femeile războinice, până la femeile care servesc în conflicte de amploare, chiar dacă majoritatea combatanţilor au fost bărbaţi în toate culturile.Am realizat o listă cu zece femei soldat atractive din formaţiuni militare naţionale din întreaga lume. În funcţie de gust, vei constata că unele dintre ele sunt chiar foarte frumoase! Din punctul meu de vedere, aceste fete pot participa oricând la un concurs de frumuseţe, iar faptul că par absolut pregătite să protejeze ţara cu orice preţ ar trebui să fie impresionant şi pentru cea mai insensibil om. Te invit să arunci o privire peste fotografiile din galeria de mai jos şi nu ezita să-ţi dai cu părerea în comentarii!

10. Armata Statelor Unite ale Americii
Femeile reprezintă 14% din armata S.U.A., adică peste 165.000 sunt înrolate şi active în serviciile armate şi încă 35.000 de femei care servesc funcţii de ofiţer.

9. Armata Republicii Cehă
Multă vreme, regulamentele din cadrul armatei cehe nu acceptau conceptul de înrolare a femeilor, însă după Al Doilea Război Mondial a fost permisă. În Al Doilea Război Mondial, în Armata Cehă femeile au participat ca personal medical, operatori telefon.

8. Armata Poloniei
În prezent, în Armata Poloneză sunt aproximativ 25.000 de femei, toate având absolut aceleaşi drepturi şi obligaţii ca bărbaţii cu privire la servirea intereselor ţării.


S-ar putea să-ţi placă: În armată sunt probleme mari cu femeile


7. Armata Marii Britanii
În Marea Britanie, femeile au început să fie integrate în Forţele Armate Britanice începând cu anul 1990. Cu toate acestea, femeile rămân totuşi excluse din unităţile de luptă de primă linie din Armată, Marina Regală şi Regimentul Antiaerian Regal.

« Pagina 2 din 3 »

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here