Acasă Financiar Toate extragerile de la Loteria Bonurilor au fost greşite

Toate extragerile de la Loteria Bonurilor au fost greşite

155
0

Ai câştigat la Loteria Bonurilor? S-ar putea să dai banii înapoi! O situaţie incredibilă s-a petrecut la loteria bonurilor fiscale: toate premiile de până acum au fost acordate greşit!

Asta pentru că numerele extrase, care compun, practic, valoarea bonului fiscal câştigător, au fost aranjate în ordinea inversă celei trecute în regulamentul loteriei bonurilor fiscale.

„În Legea Loteriei fiscale scrie că prima cifră extrasă din urne este cifra unităţilor. Or, statul român, reprezentat de Ministerul Finanţelor şi Loteria Română, a stabilit la fiecare dintre cele şase extrageri, în afara legii, că prima cifră extrasă este cea a sutelor. Astfel, la prima extragere din istorie, când s-a câştigat cu un bon de 6 lei, cei îndreptăţiţi să ia premiul erau cei cu bonuri în valoare de 600 de lei”, conform Economica.net.

La prima loterie a bonurilor au fost peste 18.000 de câștigători, care au primit un premiu de aproximativ 50 de lei.

La fiecare extragere, numărul câștigător a fost anunțat invers, deoarece situația de la prima extragere s-a repetat și la celelalte cinci extrageri.

Ministerul Finanțelor nu a dat încă o reacție, dar oficialii au arătat că vor emite un comunicat de presă pe această temă.

Sunt curioasă care va fi explicaţia, şi, mai ales, rezolvarea! 😀

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here