Un tânăr din China a avut de rezolvat o dilemă foarte complicată, după ce iubita actuală şi fosta sa prietenă s-au aruncat în râu în acelaşi timp, cerând să fie salvate.

Un tânăr de 21 de ani din provincia chineză Zhejiang, s-a despărţit de prietena sa, după ce şi-a găsit noua dragoste. Bărbatul ştia că fosta iubită este foarte geloasă şi capabilă de chestii nebuneşti. Ce nu ştia, e că nici actuala iubită nu este mai sănătoasă.Jun, fosta prietenă, a continuat să îl preseze pe tânăr şi continua, chiar după 3 luni de la despărţire, să-i ceară să se împace.

Fiind foarte disperată, Jun i-a cerut bărbatului să se întâlnească cu el şi cu noua iubită, pentru a discuta problema. Tipul a acceptat şi s-au întâlnit într-un parc, pe malul unui râu.

Cum era de aşteptat, fetele au început să să certe, iar Jun s-a aruncat în apă, cerând să fie salvată. În următorul moment, s-a aruncat în apa râului şi Rong, actuala iubită, astfel că tânărul a fost pus într-o situaţie foarte dificilă.

„Eram debusolat! Nu-mi venea să cred în ce situaţie mă aflu. Am realizat că trebuie să fac ceva, aşa că am sărit şi am salvat-o pe Rong”, a explicat tânărul, care a spus că mai apoi i-a cerut fratelui său, la telefon, să o scoată din apă pe Jun.

Bărbatul şi-a salvat actuala iubită, însă are dubii mari în privinţa ei, când se gândeşte că a fost în stare să se arunce de pe pod, doar pentru a vedea dacă va fi salvată.


Vezi şi: O mamă şi-a ucis fiul pentru că avea urechile prea mari


Sigur o să-ţi placă: Soţia lui a murit de mult timp, însă doarme lângă ea în fiecare noapte


LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here