Acasă Viaţă Curiozităţi Model de 24 de ani a vrut să impresioneze cu tatuajul său...

Model de 24 de ani a vrut să impresioneze cu tatuajul său pe globul ocular. În schimb, s-a infectat şi probabil va orbi parţial

366
0

Tinerele cu aspiraţii de dive sunt în stare să facă orice pentru a-şi atinge obiectivele. Şi asta nu din cauză că nu ar fi frumoase. Doar că nu ţine totul doar de frumuseţe.

Unele îşi calcă în picioare demnitatea pentru a-şi promova cariera. Altele, care au cât de cât principii morale, aleg calea mai grea şi anume să şocheze.

Pe această cale a decis să meargă şi tânăra Catt Gallinger, un model canadian în vârstă de 24 de ani, care a dorit să câştige ceva admiratori pe reţelele sociale.

Doar că tatuajul ei pe globul ocular, despre care credea că-i va aduce faima, s-a transformat într-o infecţie urâtă. Medicii sunt rezervaţi în ceea ce o priveşte, aceasta fiind posibil să-şi piardă parţial vederea.

Evident, pe internet au apărut şi reacţii cu privire la tentativa tinerei de a deveni celebră. La fel de evident este şi faptul ca mai toată lumea s-a cam luat de ea pentru decizia de a-şi tatua globul ocular.

„Ar trebui să-mi pară rău pentru o alegere tâmpită pe care EA a făcut-o? Absolut deloc!” spune unul dintre comentatorii materialului video.

Vezi mai jos clipul video şi distribuie-l şi prietenilor tăi

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here