Acasă Viaţă Film Și-a pierdut legitimația de facultate, iar la scurt timp a devenit vedetă!...

Și-a pierdut legitimația de facultate, iar la scurt timp a devenit vedetă! Cine crezi că i-a găsit-o?

560
0

În general suntem tentaţi să ne considerăm cei mai ghinionişti oameni din lume când pierdem din neglijenţă câte ceva foarte important pentru noi, dar în cazul de faţă această fată trebuie să se considere o norocoasă, şi nu pentru simplul fapt că a recuperat actul pierdut, ci şi pentru că persoana care l-a găsit a făcut-o celebră!

O studentă din SUA a trăit surpriza vieții ei după ce și-a pierdut legitimația de facultate într-un parc din New York. A găsit-o Tom Hanks. Da, Tom Hanks.

Lauren alerga în parc când a vrut să schimbe melodia mp3 player-ului pe care îl purta pe braț, iar atunci când a scos aparatul a pierdut legitimația de student. Întâmplător, Tom Hanks a trecut prin parc în aceeaşi zi și a găsit-o. Marele actor i-a făcut o poză, a pus-o pe Twitter și i-a transmis tinerei că poate lua legătura cu cei de la biroul lui pentru a-şi recupera actul.

Studenta nu are cont de Twitter și a văzut mesajul abia după ce a plătit 20 de dolari pentru un nou act. Un profesor a dat însă peste mesajul lui Hanks, care se viralizase pe internet, și i-a trimis un mail: ”Ești vedetă!”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here