Acasă Actualitate Pregătiţi-vă, începe jegul electoral!

Pregătiţi-vă, începe jegul electoral!

102
2

Opt candidaţi independenţi şi 15 formaţiuni politice au primit astăzi startul pentru a încerca să prostească electoratul cu privire la faptul că ei merită cu adevărat să facă naveta la Bruxelles în următorii 5 ani, perioadă în care vor propune proiecte modeste.

Timp de 30 de zile vom avea parte de scandal, minciună, ipocrizie şi nesimţire, însă măcar acum electoratul va fi băgat în seamă. Cel puţin până în toamnă.

Nu mă apuc acum să vă prezint salariile colosale ale europarlamentarilor, ori beneficiile de care au parte în perioada pe care o vor petrece acolo, ci voiam doar să vă anunţ că de astăzi trebuie să vă pregătiţi debaralele, în special dacă locuiţi într-o zonă rurală. Glumesc, desigur. Pachetele nu vor necesita atâta loc…

Nu mă apuc nici să critic realizările europarlamentarilor noştri în perioada 2009-2014, însă nu pot să trec cu vederea că după sute de discursuri în plen, ca reprezentant politic într-un parlament internaţional, unii au probleme de dicţie şi emoţii necontrolate.

De asemenea, fac un apel la românii care o duc mai greu: nu vă lăsaţi cumpăraţi cu o sticlă de ulei şi 1 kg de zahăr! Meritaţi să aveţi în Parlamentul European un candidat care să vă reprezinte interesele, nu unul care să reprezinte interesele partidului din care face parte.

Denunţaţi încercările de mită electorală!

2 Comentarii

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here