Acasă General Blogger Planul genial prin care un puşcăriaş a evadat din închisoare, surprins de...

Planul genial prin care un puşcăriaş a evadat din închisoare, surprins de camere (VIDEO)

1291
0

Când auzi de evadări din închisoare, imediat îţi vin în minte scene din filme, în care deţinuţii care reuşesc să scape din puşcărie arată ca nişte eroi.

Bineînţeles, în timpul evadării sunt necesare focuri de armă şi situaţii la limită, pentru a arăta cât de periculoase sunt astfel de încercări. Dar astea sunt filme.

În realitate, lucrurile se pot face destul de simplu, însă tot este nevoie de un plan bine pus la punct.

Un bun exemplu este şi evadarea lui William Earl Hewett, un prizonier al unei închisori din statul american Carolina de Nord, care a reuşit performanţa de a evada pe uşa din faţă a penitenciarului.

Deşi pare o fază ca în filmele cu proşti, lucrurile nu stau chiar aşa. Fratele său, Curtis Hewett a fost eliberat din aceeaşi închisoare. După schimbul turelor, William Earl Hewett s-a dat drept fratele său şi a atras atenţia gardienilor că trebuie să fie eliberat în acea zi, iar dacă va mai întârzia eliberearea sa, cu siguranţă va face o reclamaţie. Atunci reprezentanţii penitenciarului s-au conformat şi au făcut toate demersurile pentru punerea imediată în libertate a deţinutului. Deşi toate hârtiile mai fuseseră completate o dată în aceeaşi zi, oamenii nu şi-au dat seama de situaţie, lăsându-l în libertate pe William Earl Hewett, fiind convinşi că este fratele său, Curtis.

Prizonierul şi-a păstrat calmul şi a ieşit pe uşa din faţă a penitenciarului. Totuşi, în momentul în care a ieşit, gardianul şi-a dat seama că s-a produs o eroare, însă deja era prea târziu. William Earl Hewett a reuşit să evadeze.


LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here