Acasă Actualitate Internaţional O femeie de 49 de ani a fost îngropată de vie, din...

O femeie de 49 de ani a fost îngropată de vie, din greşeală

298
0

O întâmplare ca în filme a avut loc de curând, într-un orăşel din Grecia, când o femeie a trecut prin clipe de coşmar, după ce medicii care o tratau au declarat-o, în mod eronat, moartă.

Femeia, potrivit BBC, în vârstă de 49 de ani, suferea de cancer, iar medicii nu au mai efectuat alte investigaţii, considerând că a murit din cauza bolii cumplite de care suferea, însă aceasta nu decedase.

Rudele femeii au îngropat-o potrivit tradiţiei, într-un cimitir din Peraia, un oraş din nordul Greciei. La o oră de la terminarea ceremoniei funerare, câţiva localnici şi un grup de copii aflaţi în zonă, povestesc cum din cimitir se auzeau strigăte de ajutor. Curioşi, au observat că ţipetele se auzeau de sub pămant.

Un grup de muncitori de la cimitir au auzit de asemenea ţipetele, iar aceştia au intervenit imediat şi au dezgropat sicriul. Femeia era decedată când a fost scoasă din sicriu, din primele verificări reieşind că ar fi murit sufocată sub pământ. O echipă de medici legişti va examina din nou cadavrul, iar poliţiştii vor efectua o anchetă pentru a stabili adevărul.

Îţi aduci aminte de ţiganii de la noi, care amenajează cavourile cu pat, televizor şi alimente? Ei bine, să nu crezi că sunt retardaţi! Ăia fac toată treaba asta cu cap, pregătindu-se pentru situaţii de acest fel, iar dacă mortul se trezeşte, se va putea relaxa până vor veni salvatorii să-l scoată din garsoniera subterană.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here