Acasă Actualitate Politică & Justiţie O biserică a nesimţirii – BOR

O biserică a nesimţirii – BOR

94
0

ponta-bisericaPonta nu duce lipsă de sfetnici buni. Mai marii şi mai vechii PSD-ului ştiu să-l îndrume să mulţumească pe cine trebuie, să nu facă greşeli faţă de structuri care au un cuvânt greu de spus în faţa umilului cetăţean. Astfel, după cum bine ştiţi, ultimele 2,3 milioane de euro din acel fond de rezervă au fost trimise bisericilor.

Oare cât o să-şi mai bată joc cretinii ăştia!?Îşi fac buzunarele grase şi ei, şi popii, în timp ce peste 2.000.000 de români din 2014 nu vor mai beneficia decât de pachetul minim la intervenţiile medicale.

Mă-ntreb, dacă tot nu impozităm veniturile şi proprietăţile corporaţiei Biserica Ortodoxă Română, nu ar fi logic să-i lăsăm să-şi vadă de furăciunile lor sfinţite şi să ne lase şi ei bugetul de stat şi toate fondurile la care contribuie toată ţara? Acest mărunţel Pinocchio chiar îşi imaginează că absolut tot poporul e constituit din oameni proşti?

Faptul că o grămadă de bani publici sunt deturnaţi către BOR, spre catedrala MÂNUIRII neamului, spre sutele de biserici și întru îndoparea popilor, ma face să disprețuiesc și mai mult această biserică a nesimţirii!

Să distribui bani din bugetul la care a contribuit toată ţara pentru a cumpăra voturile credulilor din timp – se cheamă FURT!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here