Acasă Actualitate Mirele, Tamaş ţi-l bătea pe Papp!

Mirele, Tamaş ţi-l bătea pe Papp!

355
0

Steaua a fost învinsă miercuri seară 60% de Papp şi 40% de Partizan Belgrad şi a ratat calificarea în play-off-ul UEFA Champions League, fiind nevoită să se mulţumească cu o „retrogradare” în Europa League unde are asigurat un loc în play-off.

Eu nu mă mai uitasem la un meci de fotbal din martie, dar aseară l-am nimerit pe cel mai potrivit să dau restart vechilor obiceiuri. Un spectacol frumos, raportat la nivelul fotbalului din balcani.

Papp a făcut un meci execrabil, şi din câte am citit este doar o completare a altor meciuri execrabile din ultima perioadă. A jucat prost, a fost complet în afara jocului şi, astfel, poartă o mare vină în acest eşec.

În ton cu aceste aspecte, am primit un mail în noaptea meciului în care am găsit o scrisorică a unei fete pe nume Adina T. C., din Timişoara.

„Bă Mirele,

Eu nu înţeleg de ce faci tu pe motanul şef. Tu ar trebui să ştii cel mai bine cât e de important să ai jucători cu personalitate în vestiar. Da, ştiu, tu ai personalitate, dar tu nu mai eşti jucător! E nevoie şi în teren de aşa ceva. 

Tu nu îl cunoşteai pe Tamaş înainte să constaţi că e mai puţin ascultător? Nu auziseşi de nicio păţanie de-a lui? Din câte ţin minte, ai fost şi coleg cu el la naţională. Era sfânt atunci? Chiar nu puteai să faci şi tu pe şiretul şi să mergi pe burtă ca să te poţi folosi de el? 

Păi, bă, Mirele, jur că Tamaş ţi-l bătea pe Papp la Belgrad. În minutul 10 Papp era pappchet!”

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here