Acasă General Blogger Încă un Revelion de căcat la TV

Încă un Revelion de căcat la TV

2345
2

REVELION 2014Ce zice titlul nu e o noutate, mai ales după emisiunile de doi bani care au fost difuzate în perioada Crăciunului, cu mici excepţii. 

Nu reprezintă o noutate nici faptul că emisiunile pe care posturile principale de televiziune de la noi le difuzează în noaptea dintre ani sunt înregistrate cu destul timp înainte. Dar, români fiind, ne complacem în situaţie şi apelăm la „e bine şi aşa”, cum facem întotdeauna. Să nu ne mire dacă în curând vor fi înregistrate şi petrecerile în aer liber.

Acum te întrebi cine stă de Revelion în casă, la televizor, în loc să iasă cu prietenii şi să bea până-şi vomită creierul. Ei, ai fi surprins să afli că sunt destui care sunt nevoiţi să stea în casă ori pur şi simplu nu au chef să meargă nicăieri.

Dacă în ultimii ani a fost o ţigăneală totală pe aproape toate posturile, cu manelişti luând în râs Imnul ţării, grohăindu-l fără pic de bun simţ sau cu invitaţi prezenţi în acelaşi timp la 3 posturi diferite, în acest an televiziunile au lăsat-o mai moale.

Bineînţeles, nu s-a înghesuit nimeni să realizeze vreo emisiune de calitate. Ce să vezi la un Revelion realizat de Măruţă şi nevastă-sa? Sau cum te-ai putea vreodată distra cu ăia de la Master Chef  sau auzindu-l pe Dan Negru urlând?

O altă propunere au fost Andreea Marin, care e responsabilă dacă ai adormit înainte de miezul nopţii, şi cuplul Arşinel – Stela Popescu, care au stârnit emoţii puternice pentru cei ce folosesc vorba „era mai bine pe vremea lui…”, aceasta fiind probabil una din puţinele forme de divertisment permise atunci.

Măcar am scăpat de întrebarea sâcâitoare „Ce fac de Revelion?” şi ne putem apuca liniştiţi de sală…

2 Comentarii

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here