Nişte şmecheri cu Porsche vor să bată un biciclist. Priveşte ce s-a întâmplat în câteva secunde


Ce putem observa pe străzile din Rusia, ne lasă de multe ori cu gura căscată, fie că e vorba de conflicte în trafic, fie că ne referim la pietoni.

De această dată, un trecător a surprins momentul în care un biciclist încerca să traverseze o stradă aglomerată din Rusia.

În faţa lui opreşte un Porsche Cayenne, din care coboară 3 indivizi, ce nu păreau foarte prietenoşi. Doi dintre e se îndreaptă spre biciclist, cu intenţia de a-i da o lecţie, fiind deranjaţi că acesta a vrut să treacă strada prin faţa lor, în timp ce al treilea se îndreaptă nervos spre maşina din spatele lor, al cărei şofer era nemulţumit că traficul este blocat.

Toată povestea se schimbă când mai în spate opreşte o dubă din care mai mulţi indivizi mascaţi coboară cu armele în mâini. Aceştia îi iau pe sus pe cei trei nervoşi din Porsche şi îi bagă în dubă, iar un mascat se urcă la volanul Porsche-ului şi pleacă cu toţii în doar câteva secunde.

Dacă unii sunt de părere că biciclistul făcea parte din planul serviciilor secrete de a-i captura pe cei trei indivizi, alţii spun că cei din dubă erau de fapt nişte hoţi care fac parte dintr-o grupare criminală, iar borfaşii din Porsche au căzut pradă acestora.

Vizionează clipul video şi distribuie-l prietenilor

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF

Comentarii 0

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu ţine chestiile tari doar pentru tine!

Dacă ţie ţi-a plăcut, cu siguranţă şi prietenii tăi vor să vadă asta! Distribuie articolul pe reţelele de socializare!