Acasă Relaţii O fată de 13 ani prinsă de maică-sa în timp ce dansa...

O fată de 13 ani prinsă de maică-sa în timp ce dansa pentru bărbaţi, live pe Instagram

23226
0

Multe dintre pseudo-vedetele ajunse dive de tabloide peste noapte provin din zone obscure, unde educaţia, demnitatea şi alte asemenea virtuţi nu înseamnă mare lucru.

Privindu-le în momentele de „glorie”, în vârful lor de carieră, nu putem decât să le dispreţuim pentru ceea ce sunt şi ceea ce promovează. Bine, asta dacă suntem oameni sănătoşi la cap.

Dar foarte puţini ştiu că nu chiar toate copilele care visează să ajungă bianca drăguşanu sau loredana chivu reuşesc acest lucru. Deşi îşi doresc din tot sufletul să devină dive de plastic…

Şi aceste copile ajung să facă lucruri teribile, la fel cum au făcut şi divele pe care le-am amintit mai sus, fără să se gândească deloc la imaginea lor, pe care o creează în mintea unor oameni care judecă. Este important că fac bani, au un public, nu foarte deştept, care le admiră, şi îşi trăiesc visul. Şi apoi dispar, iar toată lumea uită că au existat vreodată.

Mai jos vom vedea ce înseamnă „lucruri teribile”, sau cel puţin o parte din ceea ce implică să ajungi divă de tabloid.

O copilă, probabil disperată de această idee, de a deveni cunoscută pentru modul în care arată, fără să se obosească prea tare, în vârstă de doar 13 ani, ajunge să facă videoclipuri live, pe Facebook şi pe Instagram, în care dansează lasciv, spre încântarea obsedaţilor. Fata nu se gândeşte niciun moment, că de partea cealaltă a monitorului poate sta un monstru, care are alte planuri pentru ea.

Partea mai gravă în povestea fetei este că, după ce a fost prinsă de mama sa făcând un astfel de videoclip live, aceasta nu s-a oprit şi, mai mult decât atât, o acuză pe mamă că ar face orice pentru a o împiedica să se distreze şi să devină celebră.

Nu vă lăsaţi copiii să facă aşa ceva!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here