Acasă General Blogger Despre play-off-ul Ligii a II-a sau de ce va promova Rapid în...

Despre play-off-ul Ligii a II-a sau de ce va promova Rapid în chinuri

132
1

21209_563925183630838_975451280_nSezonul în sistem tur-retur s-a încheiat în cele două serii ale Ligii a II-a, iar imediat se va trece la desfăşurarea sistemelor play-off şi play-out. Organizarea este absolut dezastruoasă. Pentru că nu vrem să pierdem mult timp, o să explicăm cum stă treaba în play-off-ul Seriei I. Primele 6 echipe din clasament au intrat într-un nou clasament în care contează toate rezultatele dintre cele 6 echipe care-l alcătuiesc. Rezultatele pe care le-au avut aceste echipe cu echipele de la locul 7 în jos sunt istorie. Astfel, clasamentul este cam aşa:

1. CSMS Iași ::: 19 pct
2. Unirea Slobozia ::: 19 pct
3. FC Clinceni ::: 17 pct
4. Rapid ::: 15 pct
5. ACS Berceni ::: 11 pct
6. SC Bacău ::: 4 pct

Ce este în neregulă? Ce este atipic? Dintre cele 6 pretendente, două vor promova, însă 3 nu au cum. Doar CSMS Iaşi, FC Clinceni şi Rapid au depus dosarele pentru licenţiere, astfel că, în această luptă oarbă, Slobozia, Berceni şi Bacău vor face pe arbitrii. Ce se va întâmpla de fapt? Rapidul va trebui să lupte cu Unirea Slobozia, de exemplu, în condiţiile în care cel mai probabil jucătorii vor fi îndopaţi de bani din terţe direcţii şi vor obosi cu siguranţă pentru meciul cu Iaşi, de exemplu. Un exemplu aleatoriu, de altfel.

Va fi circ, dar după părerea mea, fotbalul va fi o păcăleală şi mai jalnică decât a fost până acum, dacă vom avea în Liga I încă o echipă de tradiţie cu suporteri frumoşi – Clinceni, iar Giuleştiul va rămâne la matineu.

1 Comentariu

  1. Eu tin cu Rapid dar avand in vedere ce meciuri am vazut anul asta, nu stiu ce sa zic. Sper sa promovam si pana la urma sa vina vreun investitor si sa bage mana in buzunar adanc, altfel nu vad cum putem rezista. Daca ajungem in halul asta in prima liga o sa avem cel mai probabil soarta Coronei. 🙂

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here