Acasă General Blogger De ce s-a supărat Măruţă pe vedetele din România

De ce s-a supărat Măruţă pe vedetele din România

430
0

Recent, prezentatorul TV, Cătălin Măruţă a acordat un interviu pentru ziarul Adevărul, unde, pe lângă o sumă întreagă de inepţii şi clişee plictisitoare, a rostit şi următoarea afirmaţie: „Sunt oameni pe care la un moment dat îi chemi la emisiune pentru că s-a întâmplat ceva, oameni foarte importanţi, actori, cântăreţi, oameni cu o ţinută. «Dar, vai, nu pot acum. Dar cine mai vine în emisiune? Eu nu pot sta pe aceeaşi canapea cu X». Şi rămâi surprins. Şi mă întreb ce importanţă are, nu sunt tot oameni, nu e tot showbiz? Surprinderea cea mai mare este că oamenii aştia când au de lansat o carte, o melodie, o piesa de teatru te sună: «Bună, pot să vin şi eu la tine în emisiune?». Şi atunci te intrebi oare nu-i mai deranjează că pe canapeaua asta a mai stat X si Y?”

Am semnalat câteva inadvertenţe în această declaraţie… În primul rând, dacă eşti un om de bun simţ, responsabil şi cu o brumă de cultură, nu ai cum sa te duci în emisiuni de teapa asta. Îmi şi imaginez pe „happylica” o dezbatere acerbă între Andrei Pleşu şi Piticul Porno despre critica raţiunii pure…

Citeşte şi: Maneliştii, în doliu după închiderea Taraf TV

Ce cărți, muzică și piese de teatru promovează Măruță? Cum poţi să vorbeşti despre lansări de carte când doar „scriitori” de teapa Mihaelei Rădulescu sau Monicăi Gabor  îţi calcă pragul? Știm cu toții că acolo se promovează maneliştii analfabeţi și toate afonele care ar muri de foame dacă nu ar rima mare cu soare. Cât despre teatru, singurele reprezentaţii sunt date de „actori” ieftini care sunt puși să se certe și să se împace de dragul banilor și al rating-ului.

Uite de asta persoanele cu „ținută” nu acceptă să intre cu porcii în cocină. Și așa s-a mai dovedit încă o dată, dacă mai era nevoie, că la Măruță mărimea capului este invers proporţională cu cea a creierului.

Citeşte şi: Cum ajungi vedetă fără să ai vreun talent

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here