Acasă General Blogger Dacă te simţi bine când cumperi motorină mai ieftină, trebuie să vezi...

Dacă te simţi bine când cumperi motorină mai ieftină, trebuie să vezi asta

1466
1

Românii nu duc deloc lipsă de idei atunci când vor să comită o infracţiune.

Sunt convins că, dacă ai maşină şi obişnuieşti să faci multişori kilometri, cineva ţi-a propus la un moment dat să-ţi dea nişte motorină la un preţ mai bun, că a adus nu ştiu cine, de nu ştiu unde şi vrea s-o dea rapid.

Patru indivizi din Dragalina (judeţul Călăraşi) au ajuns pe mâinile poliţiştilor după ce au ţepuit un bărbat cu motorină confecţionată artizanal din apă şi ceva coloranţi.

Infractorii şi-au abordat victima pe internet şi i-au spus că îi pot vinde carburant la preţuri mai mici decât cele de pe piaţă. Au stabilit detaliile tranzacţiei, în schimbul celor 450 de litri de motorină, victima urmând să achite suma de 2.200 de lei (puţin sub 5 lei litrul).

Numai că, în momentul în care marfa i-a fost adusă acasă în bidoane, omul a constatat că, de fapt, amestecul nu era decât apă cu suc, colorat în aşa fel încât să pară că este carburant. După ce şi-a dat seama că a fost ţepuit, bărbatul a alertat poliţiştii, care, ieri, i-au luat pe sus pe cei patru infractori şi i-au dus la cercetări.

1 Comentariu

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here