Acasă Divertisment Cele mai ciudate feţe la concursurile de înot artistic

Cele mai ciudate feţe la concursurile de înot artistic

9028
0

Sunt sigur că putem cădea de acord în ceea ce priveşte următoarele afirmaţii: baletul este dificil, gimnastica de asemenea, iar înotul nu este pentru toată lumea.

Ei bine, imaginează-ţi: cam cât de dificil este să combini baletul cu gimnastica? Foarte? Dar cum ar fi să le combini în apă? Răspuns corect: incredibil de greu! Accesta este înotul sincron sau înotul artistic. Conform specialiştilor, înotul sincron cere abilități avansate în apă și necesită o mare putere, rezistență, flexibilitate, grație, artă și sincronizare perfectă, precum și un control perfect al respirației.

Din acest motiv, practicanţii acestui sport sunt supuşi la grele încercări în fiecare secundă care trece din timpul reprezentaţiei lor, iar concentrarea trebuie să fie la cote maxime. Nimic altceva nu contează în afară de următoarea mişcare, care, pe lângă faptul că trebuie să fie perfectă, mai trebuie şi sincronizată cu muzica sau cu mişcarea partenerului, atunci când este cazul.

Bun, am lămurit că este un sport dificil şi foarte apreciat. Acum să facem şi puţin mişto! Spuneam mai sus că sportivii sunt foarte concentraţi şi nu se gândesc decât la reuşita exerciţiului. Tocmai de aceea, alte aspecte sunt ignorate în timpul reprezentaţiilor. De exemplu, expresiile feţelor…

« Pagina 2 din 7 »

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here