Fă o baie. În timp ce faci baie, ascultă la maxim melodii vechi de-ale ăstora de la 3 Sud-Est, Animal X, Akcent, ori ceva folk, dar să ţii telefonul la cel puţin o mână distanţă de cadă!


Mănâncă nişte fructe şi legume, dacă eşti cu adevărat supărat, ar trebui să ai poftă şi e posibil să fie cheia către o perspectivă mai bună asupra zilei de rahat.


Scrie o piesa de teatru, în care tu să fii singurul actor, dar să ai mai multe roluri. Apoi citeşte cu voce tare. Trebuie să creezi o diferenţă evidentă între personaje, modificându-ţi vocea. Nu, chiar nu te face nebun asta, treci peste gândirea comunistă!


Scapă de părul nedorit, fie el pe faţă, pe spate, în nas ori în zonele intime. Mintea ta trebuie să fie ocupată! Ai grijă să nu te tai!


Simţi nevoia să vorbeşti cu cineva? Scrie o scrisoare pentru persoana pe care ţi-ai dori-o aproape. Nu e nevoie să i-o şi dai.Cred că putem ajunge de comun acord lejer că într-un moment de-ăsta poate fi utilă şi o masturbare. Nu trebuie să fii vreun mare gânditor pentru a realiza asta şi nici măcar nu cred că e nevoie să citeşti un articol ca ăsta pentru a o face.


Vezi continuarea pe pagina 2

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here