Acasă General Blogger Ce păţeşti dacă eşti mai de treabă decât e cazul

Ce păţeşti dacă eşti mai de treabă decât e cazul

1258
0

Sunt sigură că cel puţin o dată ţi s-a întâmplat să te simţi aiurea când întâlneşti pe cineva de vârsta ta, dar care arată mult mai în vârstă decât ar trebui.

Cei mai mulţi dintre cunoscuţii mei îmi spun că arăt foarte bine pentru cei 43 de ani pe care abia i-am împlinit, însă, trebuie să recunosc, am grijă de mine! Merg la tot felul de saloane, şi chiar ieri am fost la dentist.

Eram în sala de aşteptare, iar până mi-a venit rândul, am avut timp să studiez încăperea. Uitându-mă pe perete, am văzut şi diploma noului meu dentist, iar numele său mi s-a părut foarte cunoscut. Avea acelaşi nume cu un fost coleg de liceu, de care eram foarte îndrăgostită. Înalt, brunet, bine făcut şi foarte, foarte frumuşel. Să fie oare iubirea mea pierdută din urmă cu un sfert de veac?M-a strigat asistenta, am intrat şi m-am aşezat pe scaun. Atunci l-am văzut şi mi-am zis în gând: „Nu se poate să fie el. Are părul alb, nişte riduri de zici că a secat un râu pe faţa lui, iar burta aia…” După ce a terminat controlul, am îndrăznit să intru în vorbă cu el.

– Nu vă supăraţi… Aţi fost cumva la Colegiul Sfântul Sava?

– Da, la Sava am fost! Spune el foarte mândru.

– Şi în ce an aţi terminat? 

– În 1990. De ce întrebaţi?

– Păi aţi fost în clasa mea!

Atunci doctorul îşi pune ochelarii pe nas, arătând şi mai urât, mă examinează bine, iar apoi, nesimţitul îmi spune:

– Îmi pare rău, nu-mi amintesc de dumneavoastră. Ce materie aţi predat?

« Recomandat: 13 situaţii în care m-am certat cu nevasta »

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here