Acasă Actualitate Câinii nu prea mai sunt, excrementele continuă să acapareze trotuarele

Câinii nu prea mai sunt, excrementele continuă să acapareze trotuarele

471
0

După scandalurile din ultimii ani care au vizat câinii vagabonzi din Bucureşti, capitala a ajuns într-un punct apreciabil pe această linie, fiind curăţită într-un procent destul de încurajator pe această linie. Pe lângă toate celelalte probleme pe care câinii fără stăpân le provocau în societatea urbană, una era şi faptul că păşeam numai pe căcat de câine.

Am avut o problemă foarte mare cu acest aspect şi eram foarte fericită că problema va fi oarecum rezolvată. Şi ce să vezi? Câinii nu prea mai sunt, rar de tot mai zăreşti câte 1-2, dar oraşul este în continuare plin de rahat de câine. Recunosc, nu ca înainte, se cunoaşte diferenţa, dar nu e la fel de impresionantă ca dispariţia patrupedelor fără stăpân.

Intuiţi secretul, nu? Românul încă nu este destul de educat cât să înţeleagă că dacă are câine şi-l iubeşte, nu înseamnă că toată societatea trebuie să-i calce-n picioare excrementele. E o chestiune simplă de bun simţ şi chiar consider că nu trebuie să fii într-o ţară europeană, în 2015, pentru a o respecta.

Dacă ieşi cu câinele afară şi lui i se năzăteşte să-şi facă treaba în mijlocul trotuarului, tu trebuie să dai dovadă că ai fost crescut de oameni, nu de animale, şi să strângi mizeria lăsată de căţelul pe care îl iubeşti şi care te iubeşte necondiţionat.

În imaginea de mai jos avem un exemplu excelent: Amanda Seyfried strânge mizeria lăsată pe trotuar de câinele ei. Şi e Amanda Seyfried, adică o tipă care ar putea angaja pe cineva să facă doar asta: să stea în urma ei şi a câinelui ei şi să strângă după patruped.

Sursa foto 1: Dogster.com
 Sursa foto 2: Crushable.com

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here