Acasă Divertisment A strănutat lângă un bărbat în avion. Urmarea e demnă de o...

A strănutat lângă un bărbat în avion. Urmarea e demnă de o parodie savuroasă

1592
0

O femeie se află într-un avion lângă un bărbat necunoscut ei, iar la un moment dat a strănutat puternic, iar după aceasta a avut o reacţie care semăna cu o criză de epilepsie ce a durat aproximativ 10-15 secunde. Bărbatul de lângă ea era vizibil mişcat de eveniment, însă a trecut peste şi şi-a văzut în continuare de treabă. Totul s-a întâmplat din nou după 30 de minute.Bărbatul nu s-a putut abţine şi i-a zis „Sănătate! Îmi cer scuze dacă sunt indiscret, dar sunt foarte curios. Am observat că ai o reacţie foarte ciudată după ce strănuţi. Care este cauza?”

Femeia i-a zâmbit senzual şi i-a acordat răspunsul politicos „Nu, eu îmi cer scuze, pentru că e vizibil că te-am deranjat. Îmi pare rău. Am o problemă medicală care încă nu are nici denumire, este întâlnită foarte rar. De fiecare dată când strănut, am orgasm.”

Evident, vizibil stânjenit, bărbatul a avut câteva momente de tăcere, după care s-a simţit nevoit să continue discuţia: „Incredibil, nu am auzit de aşa ceva până acum. Foloseşti vreun remediu pentru asta, vreun medicament, ceva? Există?”.

„Da, bineînţeles că există, se numeşte PIPER!, a încheiat tranşantă femeia.

sursa foto: Shutterstock

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here