Acasă Divertisment 17 produse ridicole, pe care le-ar cumpăra numai nişte idioţi

17 produse ridicole, pe care le-ar cumpăra numai nişte idioţi

22321
0

Ştiu că ţi s-a întâmplat să cumperi obiecte banale, de care nu ai avut neapărat nevoie, sau pe care le aveai deja într-o formă rudimentară, doar pentru simplul fapt că arătau interesant. Şi eu am făcut asta.

Însă totul are o limită. Există obiecte menite să intre în categoria celor de mai sus, dar care nu au nicio noimă. Adică sunt făcute după o noapte de beţie şi cumpărate doar de idioţi. Nu mă crezi? Hai să analizăm împreună!

Unghieră pentru leneşi

Această unghieră, pe lângă că arată ca degetele lui Edward Omul Foarfecă, ţi-ar consuma mai mult timp pentru a o regla după forma picioarelor sau a mâinilor, decât dacă ai lua fiecare unghie în parte. Şi apoi, tot trebuie să iei fiecare deget, că doar n-o să-ţi laşi pe degete colţurile alea oribile care rămân în urmă.

Verdict: produs cretin

Bară de sprijin pentru dormit în picioare

Cam cât de cretin trebuie să fii, să umbli cu porcăria aia după tine, doar pentru a trage din când în când un pui de somn?

Evident, cine s-a gândit să inventeze aşa ceva şi, mai ales, să cumpere un astfel de produs, cu siguranţă nu s-a gândit că ar rămâne în fundul gol dacă ar aţipi în poziţia asta.

Verdict: produs cretin

Maşină de spălat, portabilă

Să spunem că ai fi foarte grăbit şi că nu ai mai avea timp să pui la spălat. Ai putea merge cu aceste mini-maşini de spălat portabile, agăţate de picior? Unde mai pui că nici nu ai cum să pui altceva decât chiloţi şi şosete, pe care le poţi cumpăra, la nevoie.

Verdict: produs foarte cretin

« Pagina 2 din 7 »

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here