13 oameni care nu ştiu cum se folosesc pantalonii


Întotdeauna m-am întrebat de ce unii…să le zicem mai diferiţi, aleg să poarte pantalonii lăsaţi până sub fund, sau să se îmbrace cu nişte izmene în care arată ca şi cum s-ar fi căcat pe ei.

Evident, aici fac referire şi la izmenele lui Justin Bieber, cu riscul de a fi ars pe rug de copilele obsedate de idolul lor.

Dar hai să începem cu cei care poartă pantalonii ca nişte idioţi, cu şanse mari să li se vadă urmele de frână de pe chiloţi.

[button color=”” size=”” type=”outlined” target=”” link=”http://www.cespun.eu/13-oameni-care-nu-stiu-cum-se-folosesc-pantalonii/2/”]Următoarele imagini »[/button]

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF

Comentarii 5

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    1. Ana, ai 2, stai jos, esti proasta. Sa-i prezinti carnetu de note lu ma-ta, poate nu te mai lasa sa stai pe net si vei face ceva cu viata ta.

  1. Bine, Juss chiar nu e perf si cateodata poarta si haine penibile… dar conteaza sufletul, nu infatisarea… si sincer… asta e moda… mie imi plac pantalonii lui. ?❤❤

  2. În primul rând Justin nu poartă așa pantaloni ca să știi și tu în al doilea rând nu va mai dați mari atât ca (,) crede-ti multe despre Justin defapt voi habar nu aveți ce viață are poate că se droghează pentru că are bani si nu este treaba voastră ce face el la cați bani a dat si cate haine a dat în loc să le arunce pentru că mă scuzați el este „Marele Justin Bieber”. Dar nu e așa nu știți că el canta pe strada dar uite că doar cu voia Domnului a ajuns cine a ajuns . Deci va rog să nu mai face-ti mișto de hainele lui pentru că (,) chiar dacă voi credeți că el se îmbracă penibil așa e stilul lui mai ” Swag” și nu cred că e vina lui nu el a inventat pantaloni aia așa că nu va mai luați de Juss al nostru ca va ????????

Nu ţine chestiile tari doar pentru tine!

Dacă ţie ţi-a plăcut, cu siguranţă şi prietenii tăi vor să vadă asta! Distribuie articolul pe reţelele de socializare!