13 fete grase, care au decis să-şi schimbe viaţa


Cum poţi vedea şi aici, în cele mai multe cazuri, nu o boală este cauza obezităţii. De foarte multe ori, lenea, resemnarea şi lipsa voinţei, îţi pot aduce corpul într-un punct în care, pe lângă faptul că creează repulsie pentru cei din jur, îţi pune viaţa serios în pericol.

De aceea, dacă nu eşti suficient de bine motivat(ă), iar voinţa nu este punctul tău forte, trebuie să cauţi o sursă pentru a-ţi ridica cerinţele de la propria persoană şi să demonstrezi că eşti capabil(ă) de autodisciplină pentru a face o schimbare în viaţa ta.

În mod evident, problemele cu greutatea afectează mai tare o fată faţă de un băiat, întrucât noi devenim cel mai uşor ţintele răutăcioşilor şi ne lăsăm afectate la fel de uşor. Şi băieţii pot fi afectaţi, însă fetele de obicei iau în considerare totul şi pun la suflet fiecare jignire.

Dietă sănătoasă şi mişcare!

Dacă ai probleme de acest gen, îţi recomand, pe lângă o dietă sănătoasă şi mişcare, o sursă de inspiraţie şi motivaţie pentru a-ţi face viaţa mult mai bună! Nu căuta soluţii în prafuri şi pastile minune, căci nu vei face altceva decât să-ţi strici organismul.

Iată câteva exemple de fete care au reuşit să treacă peste problemele cu greutatea! Succes!


Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
1
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF

Comentarii 0

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu ţine chestiile tari doar pentru tine!

Dacă ţie ţi-a plăcut, cu siguranţă şi prietenii tăi vor să vadă asta! Distribuie articolul pe reţelele de socializare!